Ministerul Tineretului și Sportului

Reuniunea Comitetului Interministerial pentru organizarea Campionatului European de Fotbal 2020

Media

Reuniunea Comitetului Interministerial pentru organizarea Campionatului European de Fotbal 2020

  Marți, la sediul Guvernului, a avut loc o nouă reuniune a Comitetului Interministerial pentru organizarea Campionatului European de Fotbal 2020.
Condusă de ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, și de Gheorghe Popescu, consilierul onorific al Premierului, ședința a prilejuit prezentarea, din partea fiecărei autorități implicate, a stadiului pregătirilor și a situațiilor pe diferitele compartimente.

  Reprezentanții FRF au prezentat situația dosarelor și a garanțiilor solicitate de UEFA, cei de la CNI au prezentat stadiul lucărilor la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf și apoi a fost făcută și o evaluare a terenurilor de fotbal care vor fi construite în 150 de localități din țară.

  “Este necesară o evaluare constantă a activităților întreprinse de fiecare instituție în parte pentru a putea monitoriza potențialele prelungiri ale termenelor de execuție stabilite.

  Din păcate, ne confruntăm și cu întârzieri în câteva direcții și ar trebui să ne concentrăm eforturile pentru a le diminua și pentru a finaliza cât mai multe dintre obiectivele asumate. În marea majoritate a proiectelor suntem într-o fază avansată, conform graficelor și sper să accelerăm cât mai mult diversele acțiuni și să ne concentrăm eforturile pentru a ne încadra în toate termenele stabilite”, a spus ministrul Bogdan Matei.